Flora en Fauna, vogels en dieren in en om de woning bij het plaatsen van zonnepanelen. Wat moet ik hierover weten?

KleurrijkWonen heeft een ecologisch werkprotocol opgesteld zodat onze monteurs weten hoe ze moeten omgaan met de flora en fauna ook tijdens het broedseizoen. Onze monteurs zullen de eerste twee dakpannen (vanuit de dakgoot) niet mogen verschuiven of optillen. Hier kunnen nesten onder zitten. Hierdoor is het mogelijk dat er op uw dak minder panelen [...]

Door |2024-06-05T13:36:06+00:00juni 3rd, 2024||Reacties uitgeschakeld voor Flora en Fauna, vogels en dieren in en om de woning bij het plaatsen van zonnepanelen. Wat moet ik hierover weten?

Waar kan ik terecht met aanvullende vragen?

Heeft u na het lezen van de veel gestelde vragen nog aanvullende vragen waar u graag een antwoord op wilt? Neemt u dan gerust rechtstreeks contact op met Tenten Solar. Dit kan per telefoon (0544 - 353 348) of per email (woningcorporatie@tentensolar.nl). Tenten Solar zal er alles aan doen uw vragen correct te beantwoorden. [...]

Door |2024-06-03T15:04:19+00:00maart 24th, 2015||0 Reacties

Ik heb een overkapping. Kunnen de zonnepanelen dan geplaatst worden?

Om veilig te kunnen werken moeten de monteurs een steiger opbouwen. Hiervoor moet de overkapping (gedeeltelijk) afgebroken worden. Bij het maken van de afspraak om de zonnepanelen te monteren dient u aan te geven dat er een overkapping aanwezig is.

Door |2024-06-03T15:04:56+00:00januari 22nd, 2011||Reacties uitgeschakeld voor Ik heb een overkapping. Kunnen de zonnepanelen dan geplaatst worden?

KLEURRIJKWONEN

KleurrijkWonen biedt mensen met een inkomen tot circa €40.000,- een betaalbare, fijne woning in de regio’s Rivierenland en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. We werken in zes gemeenten: Buren, Culemborg, Molenlanden, Tiel, Vijfheerenlanden en West Betuwe. Zowel starters, gezinnen, alleenwonenden als mensen met een behoefte aan zorg of begeleiding zijn bij ons welkom.

Wij bieden circa 15.000 woningen, garages, parkeerplaatsen en bedrijfsruimten. Betaalbaar en prettig wonen betekent aandacht voor leefbaarheid, duurzaamheid, onderhoud en nieuwe initiatieven. Dit doen we in samenwerking met gemeenten en andere (maatschappelijke) organisaties.

TENTEN SOLAR ZONNNEPANELEN

Tenten Solar Zonnepanelen B.V. is actief in de zeer groeiende markt van duurzame energieopwekking. Tenten Solar is specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonnepanelen installaties. Ze adviseren, handelen in en installeren panelen. Daarnaast ondersteunen ze installateurs en groothandels en zijn ze actief in diverse sectoren, zoals: agrarisch, MKB, semi-overheid en particulieren. Het hoofdkantoor van Tenten Solar Zonnepanelen B.V. bevindt zich in het Gelderse Lichtenvoorde, waar vanuit zij zonnepanelen plaatsen door heel Nederland.

Ga naar de bovenkant