Flora en Fauna, vogels en dieren in en om de woning bij het plaatsen van zonnepanelen. Wat moet ik hierover weten?

KleurrijkWonen heeft een ecologisch werkprotocol opgesteld zodat onze monteurs weten hoe ze moeten omgaan met de flora en fauna ook tijdens het broedseizoen. Onze monteurs zullen de eerste twee dakpannen (vanuit de dakgoot) niet mogen verschuiven of optillen. Hier kunnen nesten onder zitten. Hierdoor is het mogelijk dat er op uw dak minder panelen [...]

Door |2024-06-05T13:36:06+00:00juni 3rd, 2024||Reacties uitgeschakeld voor Flora en Fauna, vogels en dieren in en om de woning bij het plaatsen van zonnepanelen. Wat moet ik hierover weten?

Waarom krijg ik een aanbieding voor minder panelen? Mijn buren hebben er meer op het dak liggen!

In de omgevingswet (Flora en Fauna) en Beschermd Stadsgezicht zijn eisen gesteld waardoor het kan voorkomen dat er minder panelen op het dak passen of dat de panelen op een ander dakvlak gelegd moeten worden. Zie ook overige vragen Flora en Fauna.

Door |2024-06-03T14:41:54+00:00juni 3rd, 2024||Reacties uitgeschakeld voor Waarom krijg ik een aanbieding voor minder panelen? Mijn buren hebben er meer op het dak liggen!

KLEURRIJKWONEN

KleurrijkWonen biedt mensen met een inkomen tot circa €40.000,- een betaalbare, fijne woning in de regio’s Rivierenland en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. We werken in zes gemeenten: Buren, Culemborg, Molenlanden, Tiel, Vijfheerenlanden en West Betuwe. Zowel starters, gezinnen, alleenwonenden als mensen met een behoefte aan zorg of begeleiding zijn bij ons welkom.

Wij bieden circa 15.000 woningen, garages, parkeerplaatsen en bedrijfsruimten. Betaalbaar en prettig wonen betekent aandacht voor leefbaarheid, duurzaamheid, onderhoud en nieuwe initiatieven. Dit doen we in samenwerking met gemeenten en andere (maatschappelijke) organisaties.

TENTEN SOLAR ZONNNEPANELEN

Tenten Solar Zonnepanelen B.V. is actief in de zeer groeiende markt van duurzame energieopwekking. Tenten Solar is specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonnepanelen installaties. Ze adviseren, handelen in en installeren panelen. Daarnaast ondersteunen ze installateurs en groothandels en zijn ze actief in diverse sectoren, zoals: agrarisch, MKB, semi-overheid en particulieren. Het hoofdkantoor van Tenten Solar Zonnepanelen B.V. bevindt zich in het Gelderse Lichtenvoorde, waar vanuit zij zonnepanelen plaatsen door heel Nederland.

Ga naar de bovenkant