KleurrijkWonen bouwt aan een duurzame toekomst! Bouwt u mee?

Het betaalbaar houden van de woonlasten voor huurders is één van de speerpunten van KleurrijkWonen. KleurrijkWonen biedt u daarom de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen, waarmee u direct zult besparen op uw woonlasten. Daarnaast draagt u ook een steentje bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot.

In 2024 kunnen wij 1000 woningen voorzien van zonnepanelen. U kunt zich direct opgeven door het invullen van het aanmeldformulier op deze website. Na het verzenden van het aanmeldformulier neemt Tenten Solar Zonnepanelen B.V., de uitvoerende partij van dit project, binnen 3 weken contact met u op. Zij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Hieruit volgt een persoonlijk maatwerkadvies voor een installatie die bij uw situatie past. Bent u volledig overtuigd, dan maakt Tenten Solar na het ondertekenen van de overeenkomst een afspraak met u voor de installatie van de zonnepanelen op uw dak.

VOORWAARDEN

U kunt alleen zonnepanelen aanvragen wanneer u huurder bent van een woning bij KleurrijkWonen. Voordat u van de zonnepanelen gebruik kunt maken, moet u of uw woning aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Uw woning is nog niet eerder voorzien van zonnepanelen door Kleurrijk Wonen;
  • Uw woning maakt geen deel uit van een toekomstig sloopcomplex;
  • Uw woning heeft geen asbesthoudend dakbeschot;
  • Voor uw woning is geen dak vervanging gepland de komende jaren;
  • Uw woning is niet een appartement.

Voordat u een aanbieding ontvangt van Tenten Solar controleert KleurrijkWonen of u en uw woning voldoen aan bovenstaande voorwaarden. Mocht u of uw woning niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoen, dan kan KleurrijkWonen geen akkoord geven voor de plaatsing van de zonnepanelen.

Meer weten?

Heeft u een vraag over de eventuele plaatsing van zonnepanelen? Neem dan contact op met Tenten Solar:

Koningslinde 25
7131 PZ  Lichtenvoorde

E: woningcorporatie@tentensolar.nl
T: 0544 35 33 48 (optie 1)